DYNAMOMETRY PROFESIONAL +

SPRZEDAŻ NARZĘDZI DYNAMOMETRYCZNYCH

 

PROFI+ 

 Narzędzia o podwyższonej odporności na uszkodzenia i zużycie do profesjonalnego wykorzystania w budownictwie (montaż konstrukcji stalowych)  i pracy w trudnych warunkach.

 
 
 

EXPRO

Do kontrolowanego dokręcania śrub. Grzechotka z przełącznikiem pozwalającym na kontrolowane dokręcanie w prawo.
Bardzo solidna konstrukcja i dokładny mechanizm.
Dokładność zwolnienia +/- 4%.
Bezpieczna blokada i wysoka powtarzalność ustawionego momentu.
Wyraźnie słyszalne i odczuwalne zwolnienie po osiągnięciu ustawionego momentu.
Klucz w wersji całostalowej (brak elementów z tworzywa) idealne rozwiązanie do pracy w ciężkich warunkach i na wysokości.
Klucz dostarczany w pudełku z tworzywa sztucznego i certyfikatem.
 
EXPRO Nr

20.6000

21.6000

21.6001

22,6000

22.6001

25.6000

26.6000

Podziałka Nm

0,1

0,5 

 0,5

1,0

2,0

5,0

 2,5

Zakres Momentu ISO Nm

5-25

10-50 

20-100 

40-200

 60-340

150-750

200-1000

Rozmiar Chwytu Cale

1/4"

3/8" 

 3/8"

1,2"

 1/2"

3/4" 

1" 

Długość mm

245

410

410 

520

610 

1125 

 1125

Waga kg

0,40

1,13

 1,20

1,6

1,70

 5,72

 6,52

Pomiar w kierunku

prawo

 prawo

prawo 

prawo

prawo 

prawo

 prawo

CENA NETTO PLZ

499,00

 544,00

546,00 

559,00

 619,00

1799,00 

 2399,00

 
 
=================================================================================================================================================
.
.
Copyright ©2016 PROKENT WROCŁAW - Narzędzia pomiarowe i dynamometryczne, All Rights Reserved.
Liczba odwiedzin: 18 61551
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem